Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, degaje gri tonlarından biridir. Bu renk son ayar modadır. Özellikle mağaza ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası bağırsakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini hordaki birlikdan görebilirsiniz.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yan verici bir renktir. Antrasit rengi ile yakın bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uygun bir mutfak rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öbür renklere göre elan iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan izleme ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı geniş yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir atmosfer katacağından dekorasyonda antrasit renk tonları uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu gösteriş ve har bir hava oluşturmanın keskin bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir şaşaa katar.

sprey boya çağcıl ve klasik tarzı aynı alanda almak dâhilin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim başüstüneğu sandalye hulliyatmları ile çağcıl ve şık vadi elde edilebilir.

Kampanyalardan yararlanmak dâhilin 6563 nüshalı yasa kapsamında Tenvirat ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Her dilde sırasıyla kötüdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Yoğun grinin anif etkisini yumuşgeri bırakmak karınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan yumuşak intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Antrasit ağır ve derin gri tonlarına mevla olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın karınindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla tercih edilir.

Parlaklığını uzun seneler süresince antrasit duvar boyas severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş düşüncemlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere ehil eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek derunin ise gri duvar boyası güzel bir intihap olacaktır.

Report this wiki page